Erkek Şalvar Modelleri - Safir Haber

Safir Haber

Erkek Şalvar Modelleri

Giyim kuşam sadece ihtiyaçtan değil birçoğumuzun aynı zamanda bir kimlik algısı oluşturmak için yaptığı aşikardır. Herkesin nasıl kendisine özgü bir kimliği varsa, giydiği kıyafetlerinde bu duruma göre özgü olması gerektiği kanaatine varmaktadırlar.

23 Temmuz 2021
Erkek Şalvar Modelleri

Elbette bu tek bir model pantolondan birden fazla kişi alamaz demek anlamına gelmemektedir. Çünkü asıl özgün hava katan kısmının, kombinin detaylarında gizli olduğu bilinir.

Bu durumun farkında olan son derece modayı ve rahatlığı yakından takip eden tasarımcılar; çok farklı renk ve desenlerde şalvar ürünleri ortaya koymayı göz ardı etmeyip, böylece özgünlüğü yakalamayı amaç ediniyorlar.

Hazır sıcaklarda gelmişken bu sıcaklarda çok terletmeyecek türden şalvarların en doğru karar olduğu ve en çokta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı vatandaşları yöresel kıyafetlere kendilerini yönlendirmişlerdir.

Kentte özellikle yaz aylarında erkeklerin tercih ettiği şalvar bu yılda en iyi gözdeler arasına girmiştir.

Yaz ayları ile birlikte tarihi kapalı çarşıda tezgâhlarda ilk sıralarda yer alan yöresel kıyafetlere ise en çok erkek şalvar yön vermiştir. Gerek rahatlığıyla gerekse de farklı bir tarz katmasıyla erkeklerin şalvara yönelmesi elbetteki çok doğru bir karardır.

Zaten genelde köy ve yazlık şehirlerin ilçelerinde tercih edildiği bilinmektedir.

Erkeklerin tercih ettiği bu şalvar ve yöresel kıyafetlerin fiyatları ise 45 ile 200 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Normalleşme süreci ile birlikte çarşıda hareketliliğin olduğunu bilen esnaflar sıcaklıklarla birlikte şalvar alımlarının arttığını ifade etmektedirler.

Şuanda en çok tercih edilen kıyafetlerimizden biri şalvardır. Erkekler şalvar alırken rahat, kumaşı serin oluşuna göre aldıkları için çeşitleri ve fiyatları da bu duruma göre değişiklik göstermektedir. Genellikle özel dikimi, genişliği ve fiyatları 45 TL den başlıyor. Kalitesine göre fiyat 100 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ