Büyükşehir Belediyesi “ URFABİS Akıllı Bisiklet ” Projesini de hayata geçirdi - Safir Haber

Safir Haber

Büyükşehir Belediyesi “ URFABİS Akıllı Bisiklet ” Projesini de hayata geçirdi

PEYGAMBERLER ŞEHRİ, DÜNYA BİSİKLET GÜNÜNDE “URFABİS” İLE TANIŞTI Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” dolayısıyla...

03 Haziran 2021
Büyükşehir Belediyesi “ URFABİS Akıllı Bisiklet ” Projesini de hayata geçirdi

PEYGAMBERLER ŞEHRİ, DÜNYA BİSİKLET GÜNÜNDE “URFABİS” İLE TANIŞTI
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” dolayısıyla ilkini gerçekleştirdiği “URFABİS Akıllı Bisiklet” projesini ilk olarak GAP 3. Etapta vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa’da Akıllı Sinyalizasyon, Görev Yönetim Sistemi Yazılımı, Güneş enerjisi ile çalışan Sinyalizasyon, Araç Sayım Kameraları ve Mobil Sinyalizasyon çalışmalarını hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “ URFABİS Akıllı Bisiklet ” Projesini de hayata geçirdi.

QR kod okuma, kredi kartı ile para yükleyebilme, kilometre ve harcanan kaloriyi gösterebilme özelliklerine sahip olan mobil uygulama ile birlikte yakın zamanda Şanlıurfa genelinde bisiklet kullanımı yaygınlaştırılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de projenin Şanlıurfa’nın nefes aldığı GAP 3. Etapta hayata geçirilmesi sürecini çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile birlikte inceledi.

Şanlıurfa sokaklarının çok yakın bir zamanda bisikletlerle dolup taşacağının altını çizen Başkan Beyazgül, projenin yaygınlaştırılarak devam edeceğini belirtti. Başkan Beyazgül “URFABİS” Bisiklet projesinin Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projelerin heyecan verici olduğunu belirterek emeği geçen herkesi tebrik eti.

Çok sayıda bisiklet tutkunun katıldığı programın sonunda bisiklet sürüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ