BAŞKAN CANPOLAT’TAN ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN CANPOLAT’TAN ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek, yaklaşan sınav öncesi hem başarılar diledi...

25 Haziran 2021
BAŞKAN CANPOLAT’TAN ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek, yaklaşan sınav öncesi hem başarılar diledi hem de tecrübelerini aktardı.

Bir 2 kişi görseli olabilir

Gençlerin eğitimi noktasında her türlü konuda yanlarında olan Başkan Mehmet Canpolat, yaklaşan üniversite sınavı öncesi hazırlık öğrencilerine moral ziyaretinde bulundu. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde bulunan kütüphanede ders çalışan öğrencilerle buluşan Başkan Canpolat, öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar diledi. Öğrencilere tecrübe aktarımında da bulunan Başkan Canpolat, her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.

Bir 1 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanlarında olduklarının ve eğitime verdikleri desteğin artarak, devam edeceğini kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı kütüphanelerdeyiz. Bunun gibi birçok kütüphanemiz vatandaşlarımızın hizmetinde. Şuanda da Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki kütüphane de, değerli öğrencilerimiz burada üniversite sınavına hazırlanıyorlar. Bizde böyle zaman zaman TYT- AYT sınavları yaparak öğrencilerimizin yanında oluyoruz. Haliliye Belediyesi olarak eğitime destek anlamında gerek kırtasiye desteği olsun, gerek kitap, gerek fasikül, gerekse deneme sınavlarıyla vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin her zaman yanındayız.”

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, öğrencilerle de sohbet ettikten sonra kütüphaneden ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ