» Dünyanın Dört Biryanından Gelen Turistler At Binmek İçin Soluğu At Çiftliğinde Alıyor

Safir Haber

Dünyanın Dört Biryanından Gelen Turistler At Binmek İçin Soluğu At Çiftliğinde Alıyor

Başta Dubai, Katar ve Kuvvet olmak üzere dünyanın dört biryanından gelen turistler at binmek için soluğu at...

28 Şubat 2022
Dünyanın Dört Biryanından Gelen Turistler At Binmek İçin Soluğu At Çiftliğinde Alıyor

Başta Dubai, Katar ve Kuvvet olmak üzere dünyanın dört biryanından gelen turistler at binmek için soluğu at çiftliğinde alıyor.

Açıklama yok.

Bugüne kadar sosyal sorumluluk projeleriyle isminden söz ettiren Atlıtur, dünyanın dört bir yanından gelen turistleri de ağırlamaya devam ediyor. Ülkemizi ziyarete gelen turist kadınların at binmeye meraklı olduğunu dile getiren Atlıtur Sağlık Spor Doğal Yaşam Derneği Başkanı Alp Arslan, ‘Gümüş dere plajnda 1,Gümüşdere Köyü içinde 1 ve Kapadokya’da 1 olmak üzere 3 tescilli markalı çitliğimiz bulunuyor. Her gün 20 kişilik kadromuzla bir çok yabancı turisti ağırlıyoruz. Özellikle kadın turistlerin at binme merağı var. Kar kış demeden sahilde seyislerimiz turist kadınlara at binmeyi öğretiyor.

Açıklama yok.

Hatta bazı turistler atla denizin içinde fotoğraflar çektiriyor’ dedi.

Açıklama yok.

SOSYSAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİYORUZ

Açıklama yok.

Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini belirten Alp Arslan, ’Şehit ve Gazi ailelerinin çocukları için turlar düzenliyoruz. Onları mutlu etmekten inanılmaz mutluluk duyuyoruz. Sarıyer Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz At binmeyen çocuk kalmasın projesiyle ata sporumuz atı çocuklara sevdirmek istiyoruz. Bu tür projelerimizi genişleteceğiz’ diye konuştu.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Haber Yazılımı