​XPG’den 5000MHz Hızında DDR4 RGB Bellek SPECTRIX D50 Xtreme - Safir Haber

Safir Haber

​XPG’den 5000MHz Hızında DDR4 RGB Bellek SPECTRIX D50 Xtreme

Cesur geometrik hatlarıyla dikkat çeken SPECTRIX D50 Xtreme, 5000MHz’e kadar saat hızlarına ulaşabiliyor.

02 Ekim 2020
​XPG’den 5000MHz Hızında DDR4 RGB Bellek SPECTRIX D50 Xtreme

Cesur geometrik hatlarıyla dikkat çeken SPECTRIX D50 Xtreme, 5000MHz’e kadar saat hızlarına ulaşabiliyor.

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, SPECTRIX D50 Xtreme DDR 4 RGB bellek modelini duyurdu. Tüm gövdesini kaplayan bir metal soğutucusu ve geometrik şekillerden oluşan RGB aydınlatması olan D50 Xtreme, 5000MHz gibi son derece yüksek saat hızlarında kusursuz bir performans sergileyebiliyor.

Bir dizi sıkı testten geçerek üretim hattına giren en yüksek kalitedeki yongalar ve PCB devreler kullanılarak üretilen SPECTRIX D50 Xtreme, yalnızca güvenilirlik ve istikrarlı çalışma konusunda değil yüksek performans sunmada da son derece iddialı. En yeni Intel ve AMD platformlarını destekleyen ürün, 5000MHz’e kadar saat hızlarında çalışabiliyor.

Ürünün tüm gövdesini kaplayan metal soğutucusunun üst kısmında üçgen şeklinde RGB aydınlatmalı bir alanla tamamlanan sade bir tasarımı bulunuyor. D50 Xtreme, 2x8GB’lık set halinde ve 4800MHz ile 5000MHz olmak üzere iki hız seçeneğiyle geliyor.

Kullanıcılar D50 Xtreme’in RGB aydınlatmasını XPG RGB Sync yazılımı veya önde gelen anakart üreticilerinin kendi RGB yazılımlarını kullanarak ayarlayabilecekler. Aydınlatma efekti tarafında Statik, Soluk Alan ve Kuyruklu Yıldız adında üç farklı aydınlatma efekti yanında çalan müziğin temposuna göre aydınlatma efektini değiştiren Müzik modları arasında seçim yapmak mümkün.

Kullanıcıları karmaşık ve riskli BIOS ayarlarıyla uğraşmaktan kurtaran XMP 2.0 teknolojisini destekleyen SPECTRIX D50 Xtreme, böylelikle kolay ve güvenli hız aşırtma (overclock) yapma imkânı da sunuyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise ileri bir tarihte duyurulacak.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ